• home
  • veegwagens verhuur

Veegwagens verhuur

Van Parkeergarage tot luchthaven
Aannemers, (industriële) bedrijven, overheden, luchthavens, beheerders van winkelcentra en bedrijventerreinen: wie het vuil van de straat wil houden of halen, is bij Wolfswinkel aan het juiste adres. Met onze veegmachines reinigen we alle oppervlakten, van parkeergarage tot luchthaven. Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele veeg/zuigwagen op contractbasis. Voor elke toepassing hebben we de juiste machine.

   

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Daarbij stellen we ons op als een flexibele schakel in de keten van uw project. Neem bijvoorbeeld de wegenbouw. Na het frezen wordt er geveegd, maar ook vlak voor de oplevering. Daar moet u van op aan kunnen. Sterker nog: de voortgang van een project staat of valt ermee. Daarom proberen we met u mee te denken en onze veeg/zuig-wagens en wegdekreinigers efficiënt in te zetten. Dat wil zeggen: op de juiste plaats en het juiste moment. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Om die reden hebben we de oprijwagens waarmee de kleine veegmachines vervoerd worden, voorzien van een watertank. Zo kunnen de veegmachines met minimale vertraging maximaal ingezet worden. We dragen desgewenst zelf zorg voor het afvoeren van het veegvuil. U kunt rekenen op de kwaliteit van de machinist en de betrouwbaarheid van het materieel.

    

Veegzuigwagen? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het