• home
  • straatkolkenreiniging

Reiniging van straatkolken en vetafscheiders.

Straatvuil, zand en afgevallen blad kunnen een vlotte afvoer van regenwater belemmeren. Daarom is het nodig om straat- en trottoirkolken regelmatig te reinigen. Zo wordt overlast voor voetgangers en verkeer voorkomen. Wolfswinkel kan voorzien in het nodige onderhoud. Met onze kolkenzuiger verwijderen we alle slib en afval uit de kolk. Vervolgens wordt de kolk schoongespoeld. Het slib kan in het overlaadstation van Wolfswinkel worden bewerkt en vervolgens afgevoerd worden.

    

Vetafscheiders
Daarnaast reinigt Wolfswinkel vetafscheiders conform de Wet Milieubeheer. Een correcte afvoer van vet is een must. Vet is schadelijk voor het milieu en kan bovendien tot verstoppingen leiden in het rioolstelsel. De gevolgen daarvan kunnen zonder meer ernstig zijn. Wolfswinkel reinigt uw vetafscheider daarom grondig en vakkundig. Een kwestie van specialisme. Daarnaast reinigen we met onze kolkenzuiger ook septictanks, pompputten, rioolkelders, gemalen, etc.

      

Reiniging van straatkolken en vetafscheiders? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

 

 

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het