Kwaliteit en expertise

Over kwaliteit gesproken

In de totale bedrijfsvoering is kwaliteit enerzijds vanzelfsprekend. Juist door de omvang van het bedrijf en de betrokkenheid van de medewerkers kunnen we gezamenlijk streven naar een tevreden klant. Anderzijds willen we dit kwaliteitsniveau aantoonbaar maken. Daarom beschikken we over de ISO 9001 (2008) ISO 14001 en VCA* en VIHB certificaten. We zijn daar overigens nuchter in. Kwaliteit hangt nu eenmaal niet in een lijstje aan de muur. Kwaliteit moet je doen. Iedere dag opnieuw. Neem zelf de proef op de som.

Flexibel geregeld

Sinds 1956 werken we samen met uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder aannemers en (plaatselijke) overheden. Wat begon als loonbedrijf met één trekker en één man, is uitgegroeid tot een specialist in reiniging met een kleine vijfendertig reinigingswagens en circa vijfenveertig medewerkers.

Groot genoeg om een bijdrage te leveren aan grote wegenbouwprojecten. Klein genoeg om in iedere situatie snel een oplossing te kunnen bieden. Een planning – bijvoorbeeld – is voor ons een hulpmiddel, geen keurslijf. Dáárom zijn we flexibel. Omdat we weten dat u als opdrachtgever soms onverwacht een veegmachine, een container of een huisvuilwagen nodig hebt. Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

Op onze recycling locatie – met geijkte weegbrug – sorteren we onder andere bouw- en sloopafval. Ook bewerken we daar RKG-slib, veegvuil en thermoplasten. Daarnaast leveren we zand en grind.


Reiniging? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld!

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het