Nieuws

Wegdekreinigen XXL

Datum: 11 februari 2020

Wolfswinkel Reiniging introduceert dit jaar een nieuwe wegdekreiniger met unieke eigenschappen. Met een maximale waterdruk van 700 bar over een werkbreedte van maar liefst 3.80 meter is deze machine in staat om vrijwel alle mogelijke wegdekverontreinigingen rijstrookbreed in één werkgang te reinigen.

Denk hierbij aan onder andere tunnels, vluchtstroken, geluidsreducerend asfalt of waterdoorlatende bestrating. Door zijn instelbare waterdruk en de regelbare draaisnelheid van de roterende spuitkoppen is het mogelijk alle wegoppervlakken te reinigen zonder schade aan het wegdek veroorzaken. Voor het aanbrengen van een LVO maatregel (Levensduur Verlengend Onderhoud voor asfalt) is het noodzakelijk dat het asfalt intensief gereinigd wordt.
Hiervoor is deze machine uitermate geschikt. Met deze machine is het namelijk mogelijk in één werkgang met dezelfde snelheid als waar de maatregel mee wordt aangebracht te reinigen. Dat bespaart tijd en afzettingen, en dus geld!

Wolfswinkel Reiniging is een bedrijf dat zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd in de infra-reiniging en daarbij al diverse innovaties heeft geintroduceerd, denk hierbij aan de wegdekdroger, mini-wegdekreiniger en water-recycling aanhangwagen. Op dit moment wordt er letterlijk gebouwd aan de toekomst. Vanaf dit voorjaar neemt het bedrijf een nieuw pand in gebruik. Hierbij wordt alles aangepakt om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Regenwater van het dak en terrein wordt opgevangen en gebruikt voor de wegdekreinigers en veegzuigwagens. Het afvalwater van de reinigers wordt gezuiverd en weer hergebruikt. De wagens die hiervoor geschikt zijn, hebben de mogelijkheid om op eigen terrein de CO2 neutrale brandstof HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) te tanken


« vorige pagina
  • Wegdekreiniger XXL

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het