Nieuws

Veiligheid voor alles !

Datum: 24 januari 2012

Radar achteruitrijdetectie op veegwagens

Om de veiligheid rondom onze reinigingsmachines te vergroten, hebben we bij wijze van proef naast de al aanwezige achteruitrijsignalering en camera's een radardetectiesysteem gemonteerd op 2-tal veeg/zuigwagens. Het is een zeer geavanceerd radardetectiesysteem voor gebruik op onder andere veeg/zuigwagens, wegdekreinigers etc. Vooral deze machines worden nogal eens geconfronteerd met moeilijk te overziene situaties in werkvakken en dan met name bij nachtelijke werkzaamheden. De radar detecteert objecten binnen een volledig in te stellen bereik van 2 tot 10 meter. Wij hopen dat wij met deze extra beveiliging kunnen bijdragen een veiligere werkplek.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied
van veiligheid rondom uw heftrucks en
shovels. GJ Smart Radar™ is een zeer geavanceerd
radardetectie systeem!De nieuwste ontwikkeling op het gebiedvan veiligheid rondom uw heftrucks enshovels. GJ Smart Radar™ is een zeer geavanceerdradardetectie systeem!
« vorige pagina
  • Smart Radar detectie
  • radardetectie BZ-LL-94
  • radardetectie BZ-LL-94
  • radardetectie BZ-LL-94

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het