Nieuws

Nieuwe container- en huisvuilwagen

Datum: 04 februari 2011

Nieuwe containerwagen en huisvuilwagen afgeleverd.

Dinsdag 1 februari j.l. is er een nieuwe containerwagen en een nieuwe huisvuilwagen in gebruik genomen. Bij de containerwagen gaat het hier om een DAF CF 85 met 410 pk. Als opbouw is gekozen voor het Trans-Com kettingsysteem. Deze wagen zal ingezet gaan worden bij het transport van afvalcontainers, laadvloeren met bouwmaterialen, en opslag/zeecontainers voor diverse bouwbedrijven.

Bij de huisvuilwagen gaat het om een DAF CF 75 met 250 pk en automatische versnellingsbak, Als opbouw is gekozen voor Geesink met het type GPM3 met splitbelading en zal ingezet gaan worden bij huisvuil, bedrijfsafval, kunststof en papierinzameling. Beide wagens zijn voorzien van Euro 5 motor + EEV  wat op dit moment de meest "schone" motor is. Wij hechten veel waarde aan het meewerken aan een schoner milieu, en lopen op dit moment al voor op de strengste milieunormen.

« vorige pagina
  • Containerwagen Trans-com
  • Huisvuilwagen GPM3
  • Containerwagen Trans-com
  • Huisvuilwagen GPM3
  • Containerwagen Trans-com
  • Huisvuilwagen GPM3

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het