Nieuws

INFRA relatiedagen!

Datum: 31 januari 2011

Op 8, 9 en 10 februari 2011 is Wolfswinkel Reiniging BV weer aanwezig met een stand op de INFRA Relatiedagen in de Evenementenhal te Hardenberg. De INFRA Relatiedagen behoort ondertussen tot dé absolute toppers op het gebied van vakbeurzen voor de grond-, weg- en waterbouwsector.

Exposanten & Bezoekers
Interessant voor alle aannemers, ontwerp- en adviesbureaus, ingenieursbureaus en bedrijven werkzaam in de beton-, sloop-, hei- en grondwerken, verkeerssystemen, markeringen, bruggenbouw, bestratingen, transport en milieu.

Kortom: voor alle ondernemers werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw is de INFRA Relatiedagen een unieke gelegenheid om huidige en potentiële relaties op een prettige en verzorgde manier te ontmoeten. Er is volop gelegenheid voor het presenteren van producten en/of diensten, het uitwisselen van vakinformatie en het leggen van kontakten met bezoekers zoals rijksoverheden, provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, architectenbureaus en overige gerelateerde bedrijven. Overtuigd van het succes van de INFRA Relatiedagen zullen vele grote GWW bedrijven uit heel Nederland vertegenwoordigd zijn.

Wij hopen u te ontmoeten op stand 450
 
Bel 0343-431945 voor gratis kaarten, of klik op onderstaande link om gratis kaarten aan te vragen:
http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/order/72

« vorige pagina

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het