• home
  • nieuws
  • wolfswinkel werkt mee aan verbreding a15

Nieuws

Wolfswinkel werkt mee aan verbreding A15

Datum: 06 maart 2012


A-Lanes A15 kiest bij verbreding A15 Maasvlakte - Vaanplein  voor Wolfswinkel en Verhuco


A-Lanes A15 is een samenwerkingsverband tussen Ballast Nedam, John Laing, Strabag en Strukton. Dit consortium zal de capaciteitsuitbreiding A15 gaan uitvoeren. De A15 is een belangrijke verbinding tussen het uitbreidende Rotterdamse haven- en industriegebied en het Europese achterland. Het project omvat de capaciteitsuitbreiding en het beheer van circa 37 km van de Rijksweg 15 tussen de Maasvlakte en het Knooppunt Vaanplein. Het project heeft een looptijd van 25 jaar en totale nominale projectwaarde van circa € 1,5 miljard. Daarmee is het A15 MaVa project de grootste opdracht die ooit door Rijkswaterstaat is aanbesteed. 

Als onderaannemer voor het reinigingswerk heeft A-Lanes A15 gekozen voor Wolfswinkel, mede gezien het moderne materieel, diversiteit aan reinigingsmachines en de ervaring in grote infrastructuele werken. Om dit werk naar tevredenheid te kunnen uitvoeren en de vereiste snelheid te kunnen bieden bij bijvoorbeeld calamiteiten gaat Wolfswinkel een unieke samenwerking aan met Reinigingsbedrijf Verhuco uit Rhoon. Wolfswinkel en Verhuco zullen haar machines samen gaan inzetten bij het frezen van asfalt, asfalteer, grondverzet, en sloopwerkzaamheden. De uitvoeringswerkzaamheden zijn waarschijnlijk eind 2015 afgerond.

« vorige pagina
  • A-Lanes A15

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het