• home
  • nieuws
  • wolfswinkel bij heijmans project n23 westfrisiaweg

Nieuws

Wolfswinkel bij Heijmans Project N23 Westfrisiaweg

Datum: 15 mei 2015

Heijmans verbindt West en Oost in Noord-Holland

Heijmans realiseert in opdracht van de Provincie Noord-Holland de opwaardering van de N23/Westfrisiaweg, als onderaannemer voor alle reinigingswerkzaamheden heeft Heijmans gekozen voor Wolfswinkel. Het gaat hierbij om het veeg en reinigingswerk na de zandtransporten en bij de frees- en asfalteringswerkzaamheden.

Het trace met een totale lengte van 42 km loopt vanaf de N242 bij Heerhugowaard aan op de A7. Deze op- afritten van de A7 worden aangepast om de doorstroming te verbeteren. Het is een integrale opdracht op basis van Best Value Procurement (BVP) met een contractwaarde van € 200 miljoen.
Het project omvat de reconstructie en gedeeltelijke verbreding van de rijweg. het vervangen van kruispunten door ongelijkvloerse kruisingen en rotondes, een aantal kunstwerken, fietsonderdoorgangen, bruggen voor voetgangers, parallelwegen voor langzaam verkeer en maatregelen om geluidsoverlast terug te dringen. Alle diciplines van Heijmans Wegen en Heijmans Civiel werken bij de opwaardering van de N23/Westfrisiaweg samen.

De werkzaamheden zijn imnmiddels gestart en zijn eind 2017 gereed.

Voor meer informatie:
http://www.heijmans.nl/nl/projecten/n23-westfrisiaweg/

Projectwebsite:
http://www.noord-holland.nl/web/Projecten/N23-Westfrisiaweg.htm

Twitter
@westfrisiaweg
 

« vorige pagina
  • Heijmans
  • traject N23 Westfrisiaweg

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het