• home
  • nieuws
  • nieuwe activiteiten en overname werkzaamheden

Nieuws

Nieuwe activiteiten en overname werkzaamheden

Datum: 05 januari 2013

Nieuwe activiteiten en overname door Wolfswinkel Reiniging BV Maarsbergen

Wolfswinkel Reiniging is een bekende onderaannemer in de wegenbouw en met name voor de verhuur van veegzuigwagens, wegdekreinigers en kolkenzuigers.
Per 1 januari 2013 heeft Wolfswinkel Reiniging nieuwe activiteiten toegevoegd aan het bestaande dienstenpakket. Het bedrijf heeft een nieuwe wegdekdroger aangeschaft bij Liberty Gasturbine Holland BV (LGH) uit Zeewolde. De wegdekdroger (SurfaceJet) is een machine, uitgerust met een LGH2500 Turbojet gasturbine, die een grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert. De machine heeft een capaciteit van 7-10 m³ lucht/450°/sec en is daarmee de krachtigste wegdekdroger van Nederland. De hete luchtflow kan buiten het wegdekdrogen ook worden toegepast bij: opwarmen, na-verdichten, verhitten, blazen en het sneeuw- en ijsvrij maken van op- en afritten, bruggen en viaducten. Sneeuw veroorzaakt vaak grote problemen vanwege chemicaliën/milieu-eisen voor gladheidbestrijding op vliegvelden. De SurfaceJet biedt een oplossing door niet alleen sneeuw weg te blazen maar deze ook te smelten, waardoor het smeltwater via bestaande afwatering kan wegvloeien. Ondergronden kunnen snel worden gedroogd, opgewarmd en/of schoon geblazen, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan. Met de aankoop van deze machine worden tevens de verhuuractiviteiten van LGH overgenomen. Dit is voor Wolfswinkel een welkome aanvulling op het huidige dienstenpakket. Met de aankoop van de machine en overname van de verhuuractiviteiten van LGH denkt Wolfswinkel een goede stap te hebben gezet in de verdere groei van het bedrijf, welke actief is in een markt die vraagt om oplossingen en meedenken. Een voorbeeld hiervan is het kunnen aanbieden van een pakket van reinigen en drogen.

« vorige pagina
  • SurfaceJet Wegdekdroger

Bijgevoegde documenten

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het