Nieuws

Nieuwe Geesink GPM 4 afgeleverd

Datum: 01 juli 2015

Nieuwe Geesink GPM 4 huisvuilwagen afgeleverd

GeesinkNorba heeft de nieuwe GPM 4 huisvuilwagen afgeleverd, en natuurlijk voorzien van de schone Euro 6 motor. De opbouw is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van besturingssystemen die zorgt voor eenvoudigere, veiligere en efficiëntere inzamelroutes. Het systeem biedt de chauffeur een unieke interface met de achterlader en andere apparatuur. Bovendien is het mogelijk om storingen vanuit de cabine of een andere locatie via GPRS of webgebaseerde software op te lossen. De nieuwe display in de cabine biedt het gemak van een gevanceerde camera, GPS en besturings- all-in-one systeem. 

Deze huisvuilwagen wordt voornamelijk ingezet in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug voor de inzameling van huishoudelijk restafval, GFT, PMD (Plastic Metaal Drinkpakken), en papier. Door de verschillende types beladingen kunnen er diverse containers mee geleegd worden, dat varieert van kunststof Kliko's tot en met stalen 1600 liter rolcontainers.

« vorige pagina
  • 20-BGB-9
  • 20-BGB-9
  • 20-BGB-9
  • 20-BGB-9
  • 20-BGB-9
  • 20-BGB-9

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het