• home
  • huisvuilinzameling

Huisvuilinzameling

Struktureel of incidenteel
Een continue stroom binnen elke gemeente, is de afvalstroom. Het legen van de huisvuilcontainers en het ophalen van vuilniszakken is een wekelijks terugkerende activiteit. Al jaren werkt Wolfswinkel samen met een aantal gemeenten. Met zeven huisvuilwagens en de nodige chauffeurs en beladers kunnen we op contrachtbasis structureel het huisvuil binnen uw gemeente ophalen. Een kwestie van afspraken maken. Los daarvan kunt u altijd een beroep op ons doen in drukke perioden, zoals rond de feestdagen. Wolfswinkel stelt dan een huisvuilwagen beschikbaar met chauffeur en desgewenst met beladers.

    

Soepele afvoer
We hebben verschillende wagens. Variërend van minicontainerbelading tot wagens met DIN- en 'Geesink' containerbelading. Onze kleine huisvuilwagen met zijbelading is uitstekend geschikt voor huisvuilinzameling in het buitengebied. Een andere toepassing is het legen van containers (tot 360 liter) op verzorgingsplaatsen langs snelwegen.

Hoe dan ook: we willen flexibel inspelen op uw vraag. Een soepele afvoer van huisvuil is comfortabel voor de bewoners en prettig voor u.

     

Huisvuilinzameling? Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

Haarbos 19, 3953 HA Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het