• home
  • nieuws
  • wolfswinkel werkt mee aan onderhoud rijkswegen zuid-holland

Nieuws

Wolfswinkel werkt mee aan onderhoud Rijkswegen Zuid-Holland

Datum: 26 februari 2015

Wolfswinkel partner van BAM Infra bij onderhoud rijkswegen Zuid-Holland 2015/2016

Rijkswaterstaat en BAM Infra hebben een overeenkomst gesloten voor het integraal en variabel onderhoud (IVOD) van gedeelten van een aantal rijkswegen in Zuid-Holland. De contractwaarde bedraagt ca. € 12 miljoen. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar. BAM is gestart met de voorbereidingen van de werkzaamheden. 

Het onderhoud heeft betrekking op zowel de wegen als bruggen, viaducten en fly-overs op gedeelten van de A2, A12, A13, A15, A16, A20, A27, A29, A44, N3 en N11. 

Samenwerkingverbanden
Om het onderhoud op een verantwoorde en efficiente wijze uit te voeren, heeft BAM samenwerkingsverbanden gesloten met Freesmij, Millenaar en van Schaik en Wolfswinkel.

Asfalt Restlevensduur Tool
BAM zet voor het onderhoud aan de rijkswegen de zogenaamde Asfalt Restlevensduur Tool in. Met dit instrument is het mogelijk de kans op vorstschade vroegtijdig in te schatten. Dooir een preventieve behandeling van het asfalt kan vorstschade worden voorkomen. Mocht er onverhoopt toch vorstschade optreden dan is het uitvoeringsteam binnen een uur op locatie om het asfalt te repareren.

« vorige pagina

Container huren?

Advies nodig?

klik hier voor advies op maat »

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij:

wolfswinkel werkt

Haarweg 19, 3953 BG Maarsbergen, Tel.: (0343) 431945, E-mail: info@wolfswinkelreiniging.nl

Webdesign & realisatie :: Webvriend